S A U C I J S   U N I Q
Wild van gans

Team Uniq

Willemijn ten Hoor

Willemijn ten Hoor

Co-founder/Directeur

Ik ben Willemijn en algemeen directeur van Saucijs Uniq. Ik houd van lekker en bijzonder eten. Aan het begin heb ik onder andere de ganzen saucijzenbites bedacht en ontwikkeld. Naast dat ik het aanspreekpunt ben binnen Saucijs Uniq, stem ik de werkzaamheden met elkaar af en stuur ik de groep aan. Buiten dit bedrijf houd ik me graag bezig met fotografie, werk ik als bijles docent en in de horeca.

Kirsten van Delft

Kirsten van Delft

Co-founder/Verkoop

Hoi hoi, mijn naam is Kirsten en ik ben binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor de verkoop. Ik zorg ervoor dat jij onze heerlijke saucijzenbites van Saucijs Uniq overal bij jou in de buurt kunt verkrijgen. Zo kunnen we hopelijk deze zomer allemaal genieten van een borreltje met daarbij zo'n lekkere saucijzenbite.

Demi Blom

Demi Blom

Co-founder/Kwaliteit

Het veilig consumeren van producten staat bij mij hoog in het vaandel, vandaar dat ik binnen Saucijs Uniq de functie kwaliteit vervul. Ik houd me bezig met verschillende aspecten rondom kwaliteit en voedselveiligheid en zorg ervoor dat de saucijzenbites veilig de deur uit gaan. Naast mijn werkzaamheden binnen Saucijs Uniq, ben ik bezig met mijn afstudeerstage op de kwaliteitsafdeling van MAAZ Cheese. Ik verwacht hier nóg meer te leren op kwaliteitsgebied, wat ik wellicht ook kan toepassen binnen Saucijs Uniq. Verder houd ik ervan een hapje te eten met vriendinnen, dus ik kan niet wachten tot de saucijzenbites op de kaart staan!E-mailen
Instagram
LinkedIn